Vad ger man i present till pappa? Känner du att det är lika svårt varje gång man ska komma på vad som ska ges i present till pappa, oavsett om det är en present till fars dag, pappas födelsedag, julklapp, eller något annat? Lugn, vi har listat en massa tips på härliga presenter till pappa. Läs bara vidare, och låt dig inspireras, så kommer du också kunna hitta en rolig och personlig present till pappa, oavsett tillfälle.

Hitta present till...

 

Present till pappa som har allt

Känner du att svårigheten i att hitta present till pappa ligger i att han redan har allt? Vi förstår. Han har säkert varit bra på att unna sig själv de där sakerna han vill ha, istället för att önska sig dem. Därför är en utmärkt present till pappa som har allt en upplevelse. Tänk utanför den materiella boxen, och se istället till att skapa nya minnen tillsammans.

Men hur, tänker du kanske nu? Börja med att utgå från hans intressen – är han en pappa som gillar smakupplevelser, adrenalinkickar, eller kanske att vara ute i naturen? Genom att utgå från hans intressen kan du ge en både minnesvärd och personlig present till pappa.

Present till pappa som gillar smakupplevelser

Bryggkurs för nybörjare

Har pappa drömt om att brygga sin egen öl? Då är en bryggkurs för nybörjare i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet presenten till pappa med stort P. Här får han en grundlig introduktion till ölbryggning, bryggkit och nyckelingredienser i den gyllene drycken, och såklart får han även vara med och brygga en sats öl. Upplevelsen avslutas sedan med en god lunch i bryggeriets gastropub.

 

Present till pappa som gillar adrenalinupplevelser

Offroadtur på Cake med SkojPhoj

Låt pappa komma iväg på en unik motorupplevelse under en offroadtur på CAKE med SkojPHoj. Här, på Trosta Gård utanför Stockholm, får han ge sig ut på en körtur som kan gå över såväl gröna skogsstigar som lite mer utmanande endurospår. 

Folkrace hos Sundsta Motorsport

Hos Sundsta Motorsport kan pappa släppa lös sin inre fartgalning och känna adrenalinet pumpa medan han provar på att köra folkrace. Dessutom i en ombyggd Volvo 240 med en toppfart på över 100 km/h!

 

Present till pappa som gillar äventyr

Ballongflygning

Ge pappa en upplevelse som sent ska glömmas – en ballongflygning där vinden styr vägen och han bara åker med, medan han beskådar landskapet från ovan. Den minnesvärda upplevelsen varar mellan 3-4 timmar, och man får möjlighet att vara med och förbereda den jättelika ballongen inför starten. Efter landning avslutas upplevelsen på bästa sätt – genom att skåla i champagne.

 

Present till blivande pappa

Är det i stället present till en blivande pappa du är på jakt efter, så varför inte ge honom en härlig smakupplevelse? Kanske kan ni passa på att uppleva något nytt tillsammans, innan hans tid kommer upptas av matning, sövning och blöjbyte?

Omakase för 2 hos Kasai

Behöver den blivande pappan sätta lite guldkant på tillvaron? Med upplevelsen Omakase för 2 hos Kasai i Stockholm får ni ta plats på den populära japanska restaurangen, som finns både i Stockholm och Malmö, för att avnjuta utsökta rätter från det japanska köket och spendera lite kvalitetstid tillsammans.

Köttskola hos AG Kötthandel

Det här är presenten till en blivande pappa som vill bli en bättre hemmakock. Här får han nämligen lära sig mer om kött – bl.a. vad man ska titta efter när man väljer nötkött, skillnader mellan olika styckningsdetaljer, och hur man kan smaka skillnaden mellan kött från olika ursprung.

 

Sushiskola hos Kasai

Med upplevelsen sushiskola hos Kasai i Stockholm kan ni lära er mer om just konsten att tillaga sushi. Kliv in på den populära japanska restaurangen och lyssna till en kunnig sushikock som berättar om sushins olika delar och lär er att laga både nigiri, futumaki, hosomaki och uramaki. Efter ca en timmes sushiskola får ni sedan sitta ner tillsammans för att avnjuta er egengjorda sushi, i sällskap av kompletterande rätter från restaurangens meny.

 

Icebar & middag på Lykke

Ta med den blivande pappan på en annorlunda middagsupplevelse – ICEBAR & middag på LYKKE i Stockholm . Här börjar ni kvällen bland iskonst på coola ICEBAR på Hotel C Stockholm, iklädda termo-cape och handskar som håller er varma i den fem minusgrader kalla islokalen. Efter 45 minuter är det dags att byta kyla mot värme. Då traskar ni över gatan till restaurang LYKKE, som ligger i Nordic Light Hotel, och avnjuter en huvudrätt från den säsongsbetonade menyn.

Soca Brunch på Cane Rum Society

Överraska den blivande pappan med en härlig Soca Brunch hos Cane Rum Society! Här avnjuter ni en autentisk karibisk brunch där det bland annat kan serveras läckerheter som Creole fried chicken och Flame grilled shrimps. För extra sköna helgstämning finns dessutom en live-DJ på plats. Kom med ett gott humör och öppna sinnen, så att ni på bästa sätt kan ta in den karibiska gästfriheten och njuta av den varma och livliga atmosfären med fokus på gemenskap.

 

Present till nybliven pappa

En utmärkt present till en nybliven pappa kan vara en avslappnande wellness-upplevelse. Kanske en dag på spa, en välgörande massage eller en härlig ansiktsbehandling? Där kan han få lite härlig egentid när den nya vardagen så småningom infunnit sig, och ett härligt miljöombyte i avkopplande omgivningar.

Spa och massage

Ge bort lite extra avkoppling i form av Dagspa och massage på sköna Elements Spa på Södermalm i Stockholm. 50 minuters massage, värmande bastubad och härliga pooler kommer göra susen för en nybliven pappa.

Wildlife Safari

Är naturupplevelser hans form av avkoppling? Ge honom en spännande Wildlife Safari med True Nature Sweden, där han får spana efter vilda djur och vandra i naturreservat strax utanför Stockholm.

 

Ansiktsbehandling

Ge bort en härlig ansiktsbehandling till den nyblivna pappan. Här välkomnas han till välrenommerade Babor i Stockholm, vars duktiga hudterapeuter kommer ta väl hand om honom under en 50 minuter lång ansiktsbehandling.

Coco Beach Club på Ellery Beach House

Ta med den nyblivna pappan på en mini-getaway i Stockholm. Coco Beach Club Dagpass på Ellery Beach House bjuder på  varma pooler, sköna solsängar, och härlig eldrelax i vackra, avskilda miljöer längst ut på Lidingö.

 
 

Present till pappa 60 år

Är du ute efter en 60-årspresent till pappa? Låt honom testa på något nytt under en provning, kurs, eller kanske en testkörning. Det kan till exempel vara:

Romprovning på Cane Rum Society

På härliga Cane Rum Society kan man åka på smakresa världen över med rom från bl.a. Frankrike, Spanien och Jamaica. Upplevelsen börjar med en introduktion till romens historia och produktion, varefter man får smaka en unik kombination av romsorter från det stora rombiblioteket, kallat Rare Rum Library.

Kaffeprovning på Black Honey Coffee Roasters

På det familjeägda kafferosteriet kan man vässa dina kunskaper om kaffe genom att bland annat lära sig mer om olika kaffetyper, växtarter och rostningsprofiler. Man får även prova 9 olika sorters kaffe från sex olika länder genom så kallad “cupping” – provsmakning av kaffe på professionellt vis.

 

Vildmarksgourmet och fruliftsteknik

Låt pappa få bättra på sina gastronomiska kunskaper med en kurs i matlagning över öppen eld! Under upplevelsen vildmarksgourmet och friluftsteknik med Naturens Hemligheter får han lära sig att laga en trerätters middag ute i det vilda. Dessutom får han utökade kunskaper om hur eld som värmekälla bemästras, och hur man säkert hanterar redskap som kniv, yxa och tändstål.

Kör Nissan Godzilla GT-R hos Nordic Supercars

Bor det en motorfantast i honom? Låt pappa införliva motor-drömmarna med upplevelsen kör Nissan Godzilla GT-R hos Nordic Supercars. När han trycker plattan i mattan på denna best kan det nämligen gå från 0-100 km/h på ynka 2,7 sekunder. En riktig rysare till adrenalinupplevelse som han sent kommer glömma! 

 

Här hittar du alla upplevelser till pappa

Natur, Kultur

Ballongflygning

Var med om en oförglömlig upplevelse där du beskådar landskapet från ovan när du långsamt glider fram i en luftballong – en ballongflygning.

Stockholm

Smak

Bryggkurs för nybörjare på Nya Carnegiebryggeriet

Kom med på en heldag i ölets tecken där du lär dig brygga din egen öl under en bryggkurs för nybörjare i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet

Stockholm

Kultur, Smak

Coco Beach Club Dagpass på Ellery Beach House

Unna dig själv eller din darling en alldeles speciell wellnessupplevelse med Coco Beach Club Dagpass på Ellery Beach House i Stockholm.

Lidingö

Spa & Wellness

Dagspa och massage på Elements Spa

Kom in i ditt rätta element under en härligt avslappnande upplevelse som inkluderar både dagspa och massage på Elements Spa i Stockholm.

Stockholm

Adrenalin

Folkrace hos Sundsta Motorsport

Sätt plattan i mattan och kör så det ryker – prova på folkrace hos Sundsta Motorsport utanför Stockholm. En garanterat fartfylld upplevelse!

Norrtälje

Smak

Kaffeprovning hos Black Honey Coffee Roasters

Lär dig mer om allas vår favoritdryck, kaffe, under en spännande och lärorik kaffeprovning i Stockholm hos Black Honey Coffee Roasters.

Nacka

Spa & Wellness

Klassisk ansiktsbehandling hos Babor

Unna dig själv eller en kär vän lite extra guldkant på tillvaron med en välgörande klassisk ansiktsbehandling i Stockholm hos Babor.

Stockholm

Adrenalin

Kör Nissan Godzilla GT-R hos Nordic Supercars

Upplev den unika känslan av att flyga fram i en av världens mest omtalade sportbilar – kör Nissan Godzilla GT-R hos Nordic Supercars.

Haninge, Helsingborg, Jönköping, Malmö, Tollered, Vårgårda, Västerås
 

Fler presenttips till pappa

 

Följ Truestory på Instagram

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första upplevelse

Få inspiration till upplevelser direkt i inkorgen ca två gånger om månaden

Tack för din registrering. Vänligen kolla din inkorg.