Truestory presentkort

Truestory presentkortet kan användas fritt till hela vårt urval av landets bästa upplevelser, och nya tillkommer varje vecka.

Hur mycket vill du ge bort?

250 kr
500 kr
1000 kr
1500 kr
2000 kr
2500 kr

Vanliga frågor

Kan mottagaren fritt välja en upplevelse?

Ja, Truestory presentkortet kan användas fritt på alla våra upplevelser. Är upplevelsen dyrare än beloppspresentkortet? Då kan mottagaren enkelt betala mellanskillnaden. Är upplevelsen billigare än beloppspresentkortet? Då kan resten användas på en annan upplevelse.

Hur används presentkortet?

När du köper ett Truestory-presentkort får du en presentkortskod. För att använda presentkortet anger du bara denna kod när du betalar när du har valt en upplevelse.

Har Truestory presentkortet en beloppsgräns?

Ovanför kan du välja ett belopp som passar din budget.

Kan Truestory presentkortet användas till att boka upplevelser för flera personer?

Ja. När mottagaren bokar sin upplevelse med Truestory presentkortet är det möjligt att välja det antal personer som ska med på upplevelsen.

Kan Truestory presentkortet användas till fler än en upplevelse?

Ja, om det blir ett restbelopp kommer det finnas kvar på Truestory presentkortet till nästa upplevelse som ska bokas.

Vad händer om upplevelsen inte matchar priset på Truestory presentkortets värde?

Inga problem. Mottagaren kan alltid betala mellanskillnaden om upplevelsen är dyrare. Om upplevelsen är billigare sparas resterande summa på Truestory presentkortet och kan användas till en annan upplevelse.

Hur länge är ett Truestory presentkort giltigt?

Våra Truestory presentkort är giltiga i 2 år från köpdatum. När man har valt en specifik upplevelse att använda presentkortet på är upplevelsebeviset för den upplevelsen giltigt i ytterligare 2 år från köpdatum.