Känner du någon som fyller 30 snart? Jämna födelsedagar firas ju ofta lite extra, och då vill man såklart även ge bort något extra speciellt i 30-årspresent. Gärna något som prickar helt rätt, som kommer komma till användning och som kan skapa goda minnen. Därför har vi samlat en hel del tips på vad man kan ge i 30-årspresent, både till tjej och kille, och oavsett om det gäller flickvännen, pojkvännen, mannen, frun, eller kanske en kär vän.

Övernattningar, Natur

1 dygns timmerflottfärd på Klarälven

1 dygns timmerflottfärd på Klarälven

Stöllet

Natur

4 dygns timmerflottfärd på Klarälven

Upplev ett äventyr i vildmarken à la Huckleberry Finn tillsammans med vännerna, med upplevelsen 4 dygns timmerflottfärd på Klarälven.

Ekshärad

Smak

Beer & food pairing på Nya Carnegiebryggeriet

Upplev spännande smakkombinationer med en beer & food pairing i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet.

Stockholm

Smak

Bryggkurs för nybörjare på Nya Carnegiebryggeriet

Kom med på en heldag i ölets tecken där du lär dig brygga din egen öl under en bryggkurs för nybörjare i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet

Stockholm

Övernattningar, Smak

Evening at Chamberlin hos The Steam Hotel

Ta med någon du håller kär på en unik övernattning i kulturminnesmärkta lokaler med upplevelsen Evening at Chamberlin hos The Steam Hotel.

Västerås

Övernattningar, Spa & Wellness

Gourmetmiddag, spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Gourmetmiddag, spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Stockholm

Smak

ICEBAR & middag på LYKKE

Den här kontrastfulla upplevelsen bjuder på smaker i både kallt och varmt. Perfekt för dig som vill sätta lite extra guldkant på tillvaron.

Stockholm, Stockholm

Smak

Ölbricka för två hos Fjäderholmarnas Bryggeri

Ta med en kär vän på en härlig smakresa i Stockholms skärgård – upplevelsen ölbricka för två hos Fjäderholmarnas bryggeri i Stockholm.

Stockholm

Ge bort en annorlunda övernattning i 30-årspresent

Varför inte slå på stort och ta med jubilaren till våra nordligaste breddgrader, där man kan bo högt uppe bland trädtopparna? Treehotel i Harads, en liten bit från Boden, erbjuder häftiga övernattningar i de norrländska skogarna – i just trädtoppshotell ritade av kända arkitekter. Vad tror du passar bäst – att bo i spegelkuben, fågelboet, deras UFO, eller kanske någon av de andra spännande byggnaderna?

En adrenalinfylld 30-årspresent

Är det en äventyrlig person som snart fyller 30 år? Kanske har hen alltid drömt om att uppleva den galna adrenalinkicken av att kasta sig ut från ett flygplan? Ett fallskärmshopp är minst sagt en spektakulär upplevelse som hon eller han kommer minnas för resten av livet. Ge bort en fartfylld present till 30-åringen!

En avslappnande 30-årspresent

För den som föredrar, eller kanske rentav är i behov av, lite avkoppling sitter en dag på spa aldrig fel. Att få komma ner i varv och njuta av att bara vara, just i stunden, är något vi alla borde bli bättre på. Därför kan det passa utmärkt att ge bort just en sådan härlig upplevelse i 30-årspresent, till både honom och henne. Dessutom kan ni såklart gå på spa tillsammans, och skapa nya härliga minnen ihop – t.ex. på Sinnenas Spa på Ästad Vingård i Halland.

En välsmakande 30-årspresent

Är det blivande födelsedagsbarnet mycket för smakupplevelser? Varför inte passa på att ta med henne eller honom till en av landets bästa restauranger? Restaurant Frantzén i Stockholm är landets enda restaurang med tre Michelinstjärnor. Här bjuds ni på en spektakulär måltid där allt är planerat in i minsta detalj – från inredningen till öringrommen som tvättats i sake och sedan placerats på toppen av kräftkrustaden.

En weekendresa i 30-årspresent

För lite spännande miljöombyte under en förlängd helg kan ni bege er till vårt kära grannland i söder, Danmark. Alldeles över sundet, mitt i Köpenhamn ligger nämligen Villa Copenhagen. En gammal tegelbyggnad med tinnar och torn och väl utvald inredning. Här finns allt ni behöver, till och med en rooftop-pool med utsikt över Köpenhamns puls.

Dessutom befinner ni er precis intill Tivoli, så det är lätt att ta en promenad dit för att uppleva ”forlystelserne”, som det ju heter, i nöjesparken. Nästan lika nära är det till Ströget, där ni kan flanera och kika in i mysiga butiker och restauranger i den danska huvudstaden.

 
 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första upplevelse

Få inspiration till upplevelser direkt i inkorgen ca två gånger om månaden

Tack för din registrering. Vänligen kolla din inkorg.