Så hittar du julklappar till pappa 2022

Säsongen då mysiga adventsljusstakar lyser upp alla fönster och “Last Christmas” spelas tills öronen blöder kändes som en evighet bort. Men så plötsligt står du där, några få dagar innan jul, och tänker: Jäklar! Jag måste hitta en julklapp till pappa!

Känner du igen dig? I så fall är det inte så konstigt. Just pappa kan ibland kännas som den kanske svåraste personen att hitta julklappar till. För vad ska man egentligen köpa för att hitta bästa julklappen till just honom? Pappa som redan har allt. Pappa vars verktygsbod och strumplåda svämmar över vid det här laget.

Ett tips är att ta sig en funderare på vem han är – vad gillar han att göra på fritiden, och har han någon gång nämnt en dröm som han skulle vilja uppfylla? Med det i åtanke kan det blir lättare att hitta en personlig julklapp till pappa.

Här nedanför har vi försökt lista lite av varje, helt enkelt julklappar till pappa som kan passa oavsett om han gillar adrenalinkickar eller är en självutnämnd hemmakock. Eller om han är en ung pappa på 30- 40 år, eller kanske en något äldre pappa på 50- eller 60 år. På vår lista med upplevelser i julklapp till pappa hittar du:

Vill du ge dina föräldrar en gemensam julklapp? Spana in vår guide med bra julklappar och julklappstips till föräldrar här.

 
 

Julklappstips till pappa – 3 favoriter

1. Romprovning

Låt pappa få upptäcka nya smaker under en spännande romprovning på Cane Rum Society i Stockholm. Här kan han lämna Stockholm för en stund, för att istället åka på smakresa genom romvärlden.

 

2. Lerduveskytte för alla nivåer

Lerduveskytte är en av världens mest populära skyttegrenar, och det är inte så konstigt. Det är nämligen en sport som passar både nybörjare och mer erfarna deltagare och som kombinerar en härlig dag i naturen med en rolig och spännande aktivitet. Perfekt för en lite sportigare pappa!

3. Ölprovning på Beerbliotek

Varför inte ge pappa en ölprovning i julklapp? Hos Beerbliotek i Göteborg får man följa med på en synnerligen trevlig och smakrik sådan. Det blir en rundvisning i bryggeriet där all öl produceras och sen en provsmakning av fem olika öl, alla med en egen unik historia.

 

4 julklappar till pappa som har allt

Känns det som om pappa redan har allt? En bra julklapp till pappa som har allt kan vara en kurs eller provning. Där får han både en ny upplevelse, nya kunskaper att ta med hem efteråt. Och vem vet, kanske blir upplevelsen till och med starten på en ny hobby! Ge pappa en…

 

Roliga julklappar till pappa

Är din pappa typen som gillar att prova något nytt och annorlunda? Här hittar du några roliga julklappar till pappa som dessutom passar perfekt att uppleva tillsammans. 

Minigolf och middag i Stockholm

Ge pappa minigolf och trerätters middag i julklapp – det ingår till och med ett glas Champagne i den här upplevelsen från SWING by Golfbaren. En perfekt aktivitet att ta med hela familjen på om det är fler som har lust att utmana pappa på de tävlingsklassade inomhusbanorna.

 

Folkrace

Det här är en julklapp till pappa som låter honom leva ut en pojkdröm. Åtminstone om han är något av en motorfantast. Här får han nämligen slå sig ner i en rallystol på en ombyggd Volvo 240 för att köra folkrace. Gruset kommer spruta när han trycker plattan i mattan på den gamla bilen som har en toppfart på över 100 km/h.

 

Bushcraft & överlevnad

Är din pappa en naturmänniska som gillar nya utmaningar? Då kommer han att uppskatta bushcraft och överlevnad med Naturens Hemligheter. Här får han lära sig olika tekniker för att överleva i naturen – allt ifrån hur man håller sig varm, torr och mätt till hur verktyg hanteras på bästa sätt.

 

Julklappar till pappa under 500 kr

Har du en stram budget, eller kanske en övre gräns ni kommit överens om gällande julklappsköpen? Här hittar du billiga julklappar till pappa:

 

Ge bort julklapparna till pappa i ett fint paket

Du vet väl att vi kan stå för inslagningen av julklapparna? Hos oss kan du välja mellan att få julklappen till pappa i en fin presentask, som ett tryckt kort i kuvert, eller som en PDF du kan skriva ut på skrivaren därhemma. Läs mer om upplevelsepresenter här.

Men tänk på att presentasken och det tryckta kortet kommer med posten, så om du är ute i sista sekund så är det säkrare att välja en PDF för egen utskrift.

 

Trygga julklappsköp från Truestory

Visste du att du lugnt och tryggt kan köpa upplevelser hos Truestory, eftersom vi erbjuder:

  • gratis leverans
  • mottagaren har 2 år på sig att inlösa sin upplevelsebiljett
  • 2 års bytesrätt till en annan upplevelse från vårt sortiment
  • enkel bokning av upplevelsen som kan göras via en smartphone

Vid frågor eller funderingar är du såklart alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

 

Hitta fler julklappstips här...

Present till pappa

Lästid: 7 min.

Julklapp till mamma

Lästid: 7 min.

Vad kan man önska sig i julklapp?

Lästid: 6 min.