Julen står för dörren med allt vad det innebär av tända ljus, Last Christmas på repeat, lussebullar, pepparkaksbak och annat mysigt. Men det kan också bli lite småstressigt med julklappsinköpen och glöggbjudningar. Här hittar du inspiration till mysiga julupplevelser, tips på de bästa julmarknaderna och så klart en massa julklappstips!

Att ge en upplevelse i julklapp har många fördelar. Du kan handla den här på vår plattform, tryggt och enkelt, utan att behöva stå i kö en enda sekund. Dessutom är det en julklapp i tiden, med andra värden en de rent materiella. Med en upplevelse kan du ge allt från ett gott skratt, nya kunskaper och tid tillsammans till fantastiska smaker och fina minnen. 

Scrolla dig gärna igenom för att komma i julstämning eller hoppa direkt till det du är intresserad av:

 

Här hittar du julklapps tips till hela släkten

Och fler därtill! Vänner, kollegor, förskolepedagogen… En upplevelse är alltid en bra julklapp!

Ge bort en upplevelse i julklapp

Julklapp till mamma

Julklapp till pappa

Julklapp till pojkvän

Vad kan man önska sig i julklapp?

Presentkort i julklapp

Julklapp till föräldrar

Spa i julklapp

Företagsjulklapp

Guide: Julpyssel för stora och små

Ingen jul utan julpyssel! Läs vår guide till upplevelser med jultema och julpyssel för både stora och små som du kan göra hemma med små medel. 

 

Gå på en mysig julmarknad

 Julmarknader i Stockholm

Lästid: 7 min.

Julmarknad i Göteborg

Lästid: 5 min.

Julmarknad i Köpenhamn

Lästid: 6 min.

Julmarknad Skåne

Lästid: 6 min.
 

Vi hjälper dig med julrimmen

Det med julrim är en både rolig och ibland lite knepig svensk tradition. Det är inte alltid fantasin räcker till och så sitter man där med ett blankt kort och undrar vad man ska hitta på. Och vad skriver man egentligen för julrim till en upplevelse? 

Det kan vi hjälpa till med! Våra flitiga tomtenissar har hittat på flera förslag som du gärna får använda. Du hittar allt i vår artikel om julrim nedan.

 

Få upplevelsen i vår snygga presentask

Du vet väl att du kan beställa din upplevelsepresent i vår exklusiva presentask? Du måste så klart ha lite framförhållning om den ska hinna fram i tid till jul men vi lovar att den kommer att se stilig ut under granen. 

Om du är sent ute kan du även få upplevelsen som pdf direkt i din inkorg, klar att skrivas ut och slås in i snyggt julpapper. 

Med alla våra leveransalternativ kan du även skriva en personlig hälsning på upplevelsebiljetten. 

 

Utvalda julklappstips