Att ge spa i julklapp är en akt av kärlek och omtanke. Det är en gåva som säger “du förtjänar att bli bortskämd”. Och speciellt efter julhetsen så är en avslappnande upplevelse nog uppskattat hos de flesta.

Hos Truestory kan du ge bort spa i julklapp i olika storlekar och variationer. Du kan välja att ge bort allt från närande behandlingar till fem stjärniga upphåll.

För att hjälpa dig på vägen så har vi  handplockat några av Sveriges härligaste spa upplevelser som vi själva tycker är en utmärkt gåva att lägga under granen – oavsett storlek! 

Läs om:

 

Stor julklapp: Spa weekend

För dig som vill gå all-in och ge bort tid tillsammans.

Om du vill ge bort tid tillsammans så är ett spa paket i julklapp ett utmärkt val för dig! För ger du bort en spa weekend med övernattning får ni massa tid att komma varandra närmare. Som pricken över i:et så ger du indirekt också dig själv en julklapp, eftersom en spa weekend avnjuts som bäst när man är två!

Vi rekommenderar följande spa paket som julklapp:

 

Mellan julklapp: Spabehandling och dagspa

För dig som vill unna någon och ge bort välmående. 

Ge bort en närande spabehandling i julklapp och skäm bort den som alltid tar hand om alla andra först. För det är precis det som de skulle må bra av. Att får vara i centrum och ladda batterierna. Att bli omhändertagen och ompysslad för en stund kan verkligen göra susen för både kropp och knopp!

 

Liten julklapp: Saltterapi

För dig som vill ge bort en unik liten paus i vardagen.

Ge bort en spa i julklapp som är unik, ett besök hos Stockholm Saltspa. För här kan du nämligen upptäcka saltets krafter under en yogaklass eller en salt- och ljusbehandling i ett rum som är helt täckt i bergssalt. Det är en välgörande paus från vardagen, där du andas in den salthaltiga luften som med sina helande egenskaper kan göra underverk vid bland annat stress, andningsbesvär eller ledvärk.

 

Spa i julklapp under granen

Självklart kan du lägga upplevelsen under granen!

För när du köper en upplevelse i julklapp online här hos Truestory så har du olika möjligheter att ge bort gåvan. Antingen kan du välja att köpa vår exklusiva presentask som innehåller choklad och en personlig hälsning. Eller så kan du själv välja att slå in upplevelsepresenten hemma.

 

Fördelar att köpa en spaupplevelse i julklapp hos Truestory

Förutom att ge bort en personlig och härlig upplevelse så finns det många fördelar med att köpa spa i julklapp hos Truestory.

Leverans i fin presentask

Som sagt, så kan du välja att få upplevelsen skickad till dig själv, eller till mottagaren snabbt och säkert i en fin presentask. Vi rekommenderar däremot om du är ute i sista sekund att välja att skicka upplevelsen direkt via mail. Det enda du behöver göra då är att skriva ut den, slå in den och lägga den under julgranen.

Bytesrätt och giltighetstid i 2 år

Om det nu skulle vara så att upplevelsen inte passar mottagaren, så kan mottagaren själv byta den mot en annan upplevelse under hela giltighetstiden. Upplevelsen är giltig i 2 år från och med inköpsdatumet.

Enkelt att boka 

Det är enkelt för mottagaren att boka sin upplevelse. På upplevelsebiljetten finns det information där det står hur bokningen kan genomföras från en smartphone. Vi skickar en bokningsbekräftelse när mottagaren har valt ett önskat datum för sin upplevelse. Där finns det all information som behövs inför upplevelsen.

Behöver du eller mottagaren hjälp att boka upplevelsen, så kontakta oss via telefon, mail eller chatt. Då kan du få hjälp av vår kundservice.

 

Ska du ge bort spa i julklapp? Säg det med ett rim..

Sist men inte minst, för vad är en julklapp utan rim?!

Julnissen på kontoret har därför gjort ett rim som du kan lägga under granen tillsammans med spa i julklappen.

När julen är över,
är avslappning det du behöver.
Så inom kort,
Kommer du att skämmas bort!

 

Fler spaupplevelser du kan ge bort i jul

 
 

Läs också

De 22 bästa spahotell i Sverige

Lästid: 15 min.

Spahotell i Stockholm

Lästid: 5 min.

Julklapp till föräldrar

Lästid: 7 min.