16 heta upplevelser du kan ge i julklapp 2021

Så närmar den sig igen, vår kanske allra mysigaste högtid med levande ljus, härligt grandoft, Carolas julskiva i högtalarna, och, såklart, julklappar. Just det här med julklappar är väl lite av en vattendelare – vissa älskar att ge bort julklappar, och andra bävar inför det faktum att det återigen är dags att hitta en personlig, rolig och unik julklapp. För att hitta just den där annorlunda och personliga presenten är det ett utmärkt tillfälle att tänka i andra banor än materiella ting – varför inte ge bort en upplevelse i julklapp?

På Truestory hittar du upplevelser för alla smaker och interessen. Du hittar alla våra härliga upplevelser här. Nedanför har vi samlat en rad julklappstips på upplevelser som kan läggas under granen. Scrolla bara vidare för att hitta inspiration på upplevelse i julklapp till…

När du köper en upplevelse från Truestory kan du själv välja om den ska skickas direkt hem till dig eller mottagaren i antingen en fin presentask, som ett tryckt kort i kuvert, eller direkt via e-post som en PDF som du själv kan skriva ut. Om du är ute i sista sekunden med julklappsinköpen rekommenderar vi att du väljer att själv skriva ut upplevelsen. Läs mer om fördelarna med att ge bort en upplevelse från Truestory i julklapp längst ner på sidan.

 

Utvalda upplevelser till din pojkvän

Deodorant, plånbok, nya underkläder. Du har hört det förut, och säkert sett honom öppna julklappar med just dessa saker på julaftonskvällen. Så om du vill ge något helt annat i julklapp till din pojkvän i år, varför inte ge bort en upplevelse där ni får kvalitetstid tillsammans?

Kanske en hotellövernattning med middag, en ölvandring där ni provar några av Stockholms mikrobryggerier, eller folkrace?

 

Julklappstips med upplevelser till din flickvän

Visst kan det vara svårt att hitta en julklapp till sin flickvän. För att hitta julklappen med stort J till henne, börja med att fundera på vilka intressen hon har. Skulle hon uppskatta en smakupplevelse, wellnessupplevelse, eller en adrenalinupplevelse? Och vem ska hon uppleva den med – vill du ge henne lite egentid, tid tillsammans med bästa vännerna, eller en upplevelse för bara er två?

Julklapp till flickvän – med vänninnan
Julklapp till flickvän – upplev tillsammans
Julklapp till flickvän – egentid till henne
 

Underbara upplevelser till mamma

Mamma, som säkerligen gett dig otaliga julklappar som legat i toppen av önskelistan, förtjänar såklart det allra bästa. Varför inte låta julklappen till mamma bestå av en dag på spa, en kurs i drejning, eller en spännande naturupplevelse som Wildlife Safari? 

 

Upplevelser till pappa - 4 utvalda julklappstips

Är du på jakt efter en julklapp till pappa? Såklart ska pappa också få sina klappar under granen, men vad ska man egentligen ge till en man som säkert redan har allt? Låt honom prova något nytt – kanske är det att vässa sina kunskaper i köket, att upptäcka Stockholms skärgård från en kajak, eller att få trycka plattan i mattan på en Dodge Challenger Hellcat?

 

Upplevelser att ge i julklapp till föräldrarna

Vill du ge bort en gemensam julklapp till mamma och pappa? Med en upplevelse kan de upptäcka något nytt ihop, få härlig kvalitetstid bara de två, och dessutom skapa nya minnen tillsammans. Minnen de kan se tillbaka på och prata om under lång tid framöver.

Unna dem en övernattning på välrenommerade Grand Hôtel Stockholm, som dessutom inkluderar en gourmetmiddag samt tillgång till hotellets Nordiska spa. Eller kanske en spännande smakupplevelse i form av ost- och ölprovning? Om hotell- och smakupplevelser inte är deras kopp te – varför inte ge dem en spännande naturupplevelse på mountainbike i skogarna utanför Stockholm? 

Fördelar med att köpa en upplevelse från Truestory

Det finns många fördelar med att köpa en upplevelse som present från Truestory – förutom en unik och personlig present att ge bort, kan man även få:

Leverans i presentask – gratis
Upplevelsen kan skickas i en fin presentask, snabbt och säkert direkt hem till dig eller mottagaren. Om du är ute i sista sekunden med julklapparna rekommenderar vi dock att du väljer att skicka upplevelsen direkt till din e-post – så kan du själv skriva ut den och sedan slå in den fint.

2 års bytesrätt
Är du osäker på om du valt rätt upplevelse till mottagaren? Ingen fara, mottagaren kan nämligen enkelt byta den mot en annan upplevelse under hela giltighetstiden.

2 års giltighetstid
Upplevelsen är giltig i 2 år från och med inköpsdatumet. Därmed har mottagaren god tid på sig att komma iväg på upplevelsen.

Enkelt att boka
Det är enkelt för mottagaren att boka sin upplevelse. Med hjälp av informationen som står på upplevelsebiljetten kan bokningen genomföras från en smartphone. När det önskade datumet är bokat skickar vi även en bokningsbekräftelse. Där finns all information som behövs för att mottagaren enkelt kan komma iväg på sin upplevelse.

Om du eller mottagaren behöver hjälp med att köpa eller boka upplevelsen är vi alltid redo för att hjälpa till via telefon, e-post eller chatt. Här kan du få hjälp av vår kundservice.

 

Så här kan julklappen se ut

Undrar du hur man slår in en upplevelse? Lugn, det fixar vi. Du kan nämligen alltid välja att få din upplevelse inslagen i en fin presentask. Presentasken skickas på posten – antingen till dig, eller direkt till mottagaren.

Om du väljer att din upplevelse ska levereras i kuvert eller i presentask blir den dessutom ännu mer personlig – där kan du nämligen välja att skriva en personlig hälsning till mottagaren.

 

Fler upplevelser att ge bort i julklapp

 

Läs även

 

Följ Truestory på Instagram

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första upplevelse

Få inspiration till upplevelser direkt i inkorgen ca två gånger om månaden

Tack för din registrering. Vänligen kolla din inkorg.