Snart är den här igen, årets kanske allra mysigaste högtid med levande ljus, härlig grandoft och pepparkakor – och, så klart – julklappar! Det är inte alltid helt lätt att veta vad man ska hitta på, man vill ju gärna ge en personlig och unik julklapp till nära och kära. För att hitta den där annorlunda och personliga presenten kan det vara bra att tänka i andra banor än materiella ting, och då passar en upplevelse perfekt!

På Truestory hittar du upplevelser för alla smaker och interessen. Nedanför har vi samlat en rad julklappstips på upplevelser som kan läggas under granen. Scrolla bara vidare (eller klicka dig vidare direkt) för att hitta inspiration på upplevelse i julklapp till…

 

Utvalda upplevelser till din pojkvän

Deodorant, plånbok, nya underkläder. Du har hört det förut, och säkert sett honom öppna julklappar med just dessa saker på julaftonskvällen. Så om du vill ge något helt annat i julklapp till din pojkvän i år, varför inte ge bort en upplevelse där ni får kvalitetstid tillsammans?

Kanske en hotellövernattning med middag, en ölprovning på ett hantverksbryggeri eller en kajaktur i skärgården?

 

Julklappstips med upplevelser till din flickvän

Visst kan det vara svårt att hitta en julklapp till sin flickvän. För att hitta julklappen med stort J till henne, börja med att fundera på vilka intressen hon har. Skulle hon uppskatta en smakupplevelse, wellnessupplevelse, eller en adrenalinupplevelse? Eller vad med en spaupplevelse i julklapp? Och vem ska hon uppleva den med – vill du ge henne lite egentid, tid tillsammans med bästa vännerna, eller en upplevelse för bara er två?

 

Underbara upplevelseklappar till mamma

Mamma, som säkerligen gett dig otaliga julklappar som legat i toppen av önskelistan, förtjänar såklart det allra bästa. Varför inte låta julklappen till mamma bestå av en dag på spa, en kurs i glasblåsning, eller en härlig brunch tillsammans med dig? Se fler julklappar till mamma nedan.

 

Utvalda julklappstips till pappa

Är du på jakt efter en julklapp till pappa? Såklart ska pappa också få sina klappar under granen, men vad ska man egentligen ge till en man som säkert redan har allt? Låt honom prova något nytt – kanske är det att vässa sina kunskaper i köket, att upptäcka Stockholms skärgård från en kajak, eller en trevlig whiskyprovning.

 

Upplevelser att ge i julklapp till föräldrarna

Vill du ge bort en gemensam julklapp till mamma och pappa? Med en upplevelse kan de upptäcka något nytt ihop, få härlig kvalitetstid bara de två, och dessutom skapa nya minnen tillsammans.

Unna dem en mysig övernattning med middag och spa, en trerätters supé och frukost. Eller kanske en spännande smakupplevelse i form av ost- och ölprovning i vacker skärgårdsmiljö? Om hotell- och smakupplevelser inte är deras kopp te – varför inte ge dem en spännande stadsvandring?

 

Upplevelser att ge i julklapp till en kompis

Ge din kompis en julklapp som hen kommer att minnas länge, något som stärker er vänskap. En upplevelse är just en sådan julklapp! Ge en julklapp som ni kan uppleva tillsammans, något som ni båda uppskattar. Det kan vara en mysig brunch, en vinprovning, en spadag eller en kreativ kurs.

 

Att slå in en julklappsupplevelse

Undrar du hur man slår in en upplevelse? Lugn, det fixar vi. Du kan nämligen alltid välja att få din upplevelse inslagen i vår exklusiva presentask. Presentasken skickas på posten – antingen till dig, eller direkt till mottagaren.

Om du väljer att din upplevelse ska levereras i kuvert eller i presentask blir den dessutom ännu mer personlig – där kan du nämligen välja att skriva en personlig hälsning till mottagaren.

 

Fördelar med att köpa en upplevelse från Truestory

Det finns många fördelar med att köpa en upplevelse som present från Truestory – förutom en unik och personlig present att ge bort, kan man även få:

Leverans i presentask
Upplevelsen kan skickas i en fin presentask, snabbt och säkert direkt hem till dig eller mottagaren. Om du är ute i sista sekunden med julklapparna rekommenderar vi dock att du väljer att skicka upplevelsen direkt till din e-post – så kan du själv skriva ut den och sedan slå in den fint.

2 års bytesrätt
Är du osäker på om du valt rätt upplevelse att ge bort i julklapp? Ingen fara, mottagaren kan nämligen enkelt byta den mot en annan upplevelse under hela giltighetstiden.

2 års giltighetstid
Upplevelsen är giltig i 2 år från och med inköpsdatumet. Därmed har mottagaren god tid på sig att komma iväg på upplevelsen.

Enkelt att boka
Det är enkelt för mottagaren att boka sin upplevelse. Med hjälp av informationen som står på upplevelsebiljetten kan bokningen genomföras från en smartphone. När det önskade datumet är bokat skickar vi även en bokningsbekräftelse. Där finns all information som behövs för att mottagaren enkelt kan komma iväg på sin upplevelse.

Om du eller mottagaren behöver hjälp med att köpa eller boka upplevelsen är vi alltid redo för att hjälpa till via telefon, mejl eller chatt. Här kan du få hjälp av vår kundservice.

 

Fler tips på upplevelser att ge bort i julklapp

Hitta mer inspiration till julklappar