Köp en upplevelse i julklapp till din flickvän

Funderar du på vad du ska köpa i julklapp till din flickvän? Kanske känns parfym opersonligt och en chokladask alltför gjort? Tänk om, tänk utanför boxen – tänk i upplevelser.

Här nedanför har vi en rad julklappstips till flickvännen i form av upplevelser – perfekt som inspiration när fantasin tryter. Läs bara vidare för att hitta den perfekta julklappen till henne, eller klicka dig direkt vidare till:

 

Julklappstips till flickvän med intresse för smakupplevelser

Hitta den bästa julklappen till flickvännen som gillar att gå på restaurang, prova nya saker i köket därhemma, eller bara alltid är nyfiken på nya smaker. Med en pastakurs hos duktiga Eataly i Stockholm kommer hon kunna glänsa i köket därhemma, medan en The Beach House Brunch ger henne en utsökt smakupplevelse i riktigt schyssta miljöer, och en chokladprovning såklart är perfekt för flickvännen som älskar choklad.

 

Spahotell – tips på julklapp till flickvän som gillar resor

Skäm bort henne med en riktigt härlig julklapp i form av en övernattning på hotell! Och varför inte lyxa till julklappen till flickvännen genom att dessutom välja ett spa-hotell? Kvalitetstid för bara er två i härliga miljöer – det kan inte gå fel!

 
 

Läs också Spahotell i Sverige

 

Julklapp till flickvän med romantiskt tema

Julen är tid för gemenskap och mys med nära och kära. Därför passar det extra bra att ge bort en romantisk julklapp till henne. Något ni kan göra tillsammans för att liva upp vardagen och stärka banden mellan er. Ge din flickvän:

 
 

En kreativ julklapp till henne

Har hon en kreativ sida som hon gärna vill få utlopp för? Ge henne en upplevelse som kickar igång kreativiteten. Eftersom just det ibland kan det vara svårt att prioritera när vardagens måsten pressar på, kan en kreativ julklapp blir startskottet som får henne att hitta tillbaka. Och vem vet, kanske blir det till en ny hobby!

 

Köp en annorlunda upplevelse i julklapp till flickvännen

Vill du ge något alldeles speciellt i julklapp till din flickvän i år? Här hittar du några av våra unika upplevelser som kan passa extra bra både som en personlig grej att ge till henne, men också som något roligt ni kan göra tillsammans.

Ta fram era inre sångfåglar och släpp loss i ett privatrum på Moyagi där ni sjunger karaoke.

Prova på att surfa på en jämn våg som skapas bakom en båt – även kallat wakesurf. Foto: wakeridesthlm.

 

Det här är julklappen till flickvännen som gillar att vara först på bollen! CAKE är nämligen en upplevelse på uppgång – en elektrisk motorcykel som du hos SkojPHoj får prova att köra både offroad och på enduro-bana.

För en spektakulär naturupplevelse att uppleva tillsammans ska du ge henne en timmerflottfärd! Här får man bygga sin egen flotte, för att sedan glida fram på Klarälven, genom det storslagna värmländska landskapet under ett dygn tillsammans.

 

Det här får du med en julklapp från Truestory

  • 2 år på dig att lösa in upplevelsen
  • 2 år på dig att byta upplevelsen mot en annan
  • Gratis leverans i presentask, kuvert eller som PDF för egen utskrift
  • Ett enkelt bokningssystem – boka direkt via din smartphone

Läs mer om fördelarna med att ge bort en upplevelse i present här.

Såklart finns även vår kundservice här för att hjälpa dig om det skulle dyka upp några problem på vägen.

 

Läs även

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första upplevelse

Få inspiration till upplevelser direkt i inkorgen ca två gånger om månaden

Tack för din registrering. Vänligen kolla din inkorg.