Present till pojkvän – presenten som alltid känns lika svår att komma på. Håller du med? Man vill ju gärna att det ska vara en personligt och gärna finurlig present, som det ligger en tanke bakom. En present som gärna är anpassad efter hans intressen, och kanske något ni kan uppleva tillsammans, något som för er närmare varandra.

För att göra det hela lite enklare har vi satt ihop en guide så att du kan få inspiration till vad du ska ge i present till honom nästa gång. Oavsett om det är födelsedagspresent till pojkvännen, alla hjärtans dag-present till pojkvännen, eller kanske bara en liten present för att överraska honom i vardagen.

Presenttips till pojkvän

Så, vad ska du då hitta på att ge bort för att pricka in den där presenten som är både personlig, finurlig och har eftertanke? Tja, en upplevelse kan faktiskt checka av de flesta av nämnda egenskaper. Mycket personligare än någon massproducerad pryl, finurlig och med en tanke bakom eftersom den är annorlunda och kan anpassas efter just hans intressen. Dessutom kan det vara något ni gör tillsammans, en upplevelse som stärker er relation.

Kanske betyder det att ni ska dra fram på mountainbike och upptäcka alla stigar, backar och kurvor i skogarna utanför Stockholm?

Övernattningar, Natur

1 dygns timmerflottfärd på Klarälven

1 dygns timmerflottfärd på Klarälven

Stöllet

Natur, Övernattningar

2 dagars överlevnadskurs med True Nature Sweden

2 dagars överlevnadskurs i det vilda med True Nature Sweden

Johanneshov

Natur

2 dagars ridsemester

Upplev naturen på bästa sätt – från hästryggen. Upplevelsen 2 dagars ridsemester med Hälsinge ridupplevelser blir garanterat ett äventyr!

Rengsjö

Natur

4 dygns timmerflottfärd på Klarälven

Upplev ett äventyr i vildmarken à la Huckleberry Finn tillsammans med vännerna, med upplevelsen 4 dygns timmerflottfärd på Klarälven.

Ekshärad

Natur, Kultur

Ballongflygning

Var med om en oförglömlig upplevelse där du beskådar landskapet från ovan när du långsamt glider fram i en luftballong – en ballongflygning.

Stockholm

Natur

Bushcraft och överlevnad med Naturens Hemligheter

Letar du efter en ny utmaning? Lär dig mer om hur du kan klara dig ute i det vilda under en kurs i bushcraft och överlevnad.

Bromma

Natur, Kultur

Citykajak med Stockholm Adventures

Kom ut på ett härligt äventyr i Stockholm – upptäck vår vackra huvudstad från en kajak under upplevelsen citykajak med Stockholm Adventures.

Stockholm

Natur

Fisketur i Stockholms skärgård med Catch & Relax

Lev ut sportfiskedrömmen under en både spännande och rofylld dag på sjön – åk ut på fisketur i Stockholms skärgård med Catch & Relax.

Vaxholm
 

Eller så innebär det att ni bokar in en natt eller två i ett inrett tält med det mysiga konceptet glamping – en form av lyxcamping som inkluderar bekvämligheter som sköna sängar, filtar, värme och fåtöljer. Som att kliva direkt in i en Harry Potter-film, fast mer romantiskt.

 

Om det istället är avslappning han föredrar, varför inte ge bort en dag på Elements Spa i Stockholm? Om du vill ge det lilla extra kan du även lägga till en övernattning, så att ni kan få det bästa av både huvudstadens puls och härlig avkoppling tillsammans.

Spa & Wellness

Dagspa och massage på Elements Spa

Kom in i ditt rätta element under en härligt avslappnande upplevelse som inkluderar både dagspa och massage på Elements Spa i Stockholm.

Stockholm

Övernattningar, Spa & Wellness

Gourmetmiddag, spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Gourmetmiddag, spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Stockholm

Spa & Wellness

Klassisk ansiktsbehandling hos Babor

Unna dig själv eller en kär vän lite extra guldkant på tillvaron med en välgörande klassisk ansiktsbehandling i Stockholm hos Babor.

Stockholm

Övernattningar

Retreat, bergsvandring och spa på Bergaliv och Orbaden

Unna dig lite härlig avslappning, eller ge bort lite avkoppling till en kär vän med retreat, bergsvandring och spa på Bergaliv och Orbaden.

Vallsta

Spa & Wellness

Salt- och ljusbehandling hos Stockholm Saltspa & Yoga

Unna dig lite härlig avslappning och ta in de välgörande effekterna av salt under en salt- och ljusbehandling hos Stockholm Saltspa & Yoga.

Stockholm

Spa & Wellness

Saltyoga hos Stockholm Saltspa & Yoga

Ta hand om dig själv, eller någon du håller kär – upptäck saltets välgörande effekter under ett pass med saltyoga - Stockholm Saltspa & Yoga

Stockholm

Övernattningar

Spa med övernattning på Hotel Skansen

Ta med din hjärtevän på spa med övernattning på Hotel Skansen i Båstad – inkl. trerätters middag, frukostbuffé och träningsanläggning.

Båstad

Spa & Wellness, Övernattningar

Spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Stockholm
 

Alla hjärtans dag-present till pojkvän

Ett annat tillfälle att ge bort lite extra uppskattning till honom,  i form av en present, är såklart alla hjärtans dag. Dagen då vi firar kärleken lite extra, och då vi kan behöva lite extra värme som lyser upp i mörka och kyliga februari.

Är det italienska köket en favorit i smakväg hos honom? Ge bort en kurs där kan lär sig att göra färsk pasta! Det är presenten som inte bara är rolig för stunden, utan som fortsätter att ge vid alla italienska middagar ni kommer laga framöver.

Smak

Dessertkurs på Chokladfabriken

Ta fram din inre konditor och vässa kunskaperna på temat dessert och choklad under en spännande dessertkurs på Chokladfabriken i Stockholm.

Stockholm

Smak

Dumplingkurs på Ingers Kitchen

Utöka dina kunskaper inom det kinesiska köket med en rolig och lärorik dumplingkurs i Stockholm på Ingers Kitchen.

Stockholm

Smak

Färsk pastabakning hos Al Dente

Vill du lära dig att laga utsökt färsk pasta? Då är matlagningskursen färsk pastabakning hos Al Dente i Stockholm upplevelsen för dig.

Stockholm, Stockholm

Smak

Gelatokurs hos Al Dente

Unna dig själv, eller någon du håller kär, något extra – en gelatokurs hos Al Dente i Stockholm! En upplevelse som bara fortsätter att ge.

Stockholm, Stockholm

Smak

Italiensk festmatlagning hos Al Dente

Hur tillagas en italiensk festmåltid? Vässa kunskaperna om italienska köket med kursen italiensk festmatlagning hos Al Dente i Stockholm.

Stockholm, Stockholm

Smak

Italiensk matlagningskurs med Eataly

Kan du inte få nog av mat från det italienska köket? Gå en lärorik italiensk matlagningskurs med Eataly i Stockholm, och vässa kunskaperna!

Stockholm

Smak

Köttskola hos AG Kötthandel

Är du en passionerad hemmakock? Vässa dina kunskaper om kött med en kurs på ämnet – gå på köttskola hos AG Kötthandel i Stockholm.

Stockholm

Smak

Lär dig göra färsk pasta hos Eataly

Nyfiken på att lära dig mer om det utsökta italienska köket? Gå en matlagningskurs där du lär dig göra färsk pasta hos Eataly i Stockholm.

Stockholm
 

Vill ni istället få lite miljöombyte tillsammans? Ta en staycation på det skandinaviskt inredda Nordic Light Hotel i Stockholms. Festligt oavsett om Stockholm är er hemstad, eller om ni vill göra ett besök i huvudstaden dagen till ära. Dessutom ligger häftiga ICEBAR bara ett stenkast därifrån, där ni kan njuta av goda drinkar i en miljö helt gjord av is!

 

Eller varför inte prova något nytt ihop? Ta fram er kreativa sida och testa den ädla konsten att blåsa glas. Hos Kihlgrens glashytta i Hägersten i Stockholm anordnas just denna spännande aktivitet. Dessutom får ta med var sitt egendesignat glasföremål hem efteråt – ett fint alla hjärtans dag-minne.

Kultur

Andra världskrigets Stockholm

Häng med på stadsvandring i Stockholm där du får veta mer om spioneri och andra historier som utspelade sig i andra världskrigets Stockholm.

Stockholm

Natur, Kultur

Citykajak med Stockholm Adventures

Kom ut på ett härligt äventyr i Stockholm – upptäck vår vackra huvudstad från en kajak under upplevelsen citykajak med Stockholm Adventures.

Stockholm

Kultur, Smak

Coco Beach Club Dagpass på Ellery Beach House

Unna dig själv eller din darling en alldeles speciell wellnessupplevelse med Coco Beach Club Dagpass på Ellery Beach House i Stockholm.

Lidingö

Smak

Drejkurs hos The Slab Ceramics

Ta fram din inre keramiker och skapa dina egna föremål i keramik under en spännande och kreativ drejkurs i Stockholm hos The Slab Ceramics.

Stockholm

Kultur

Glasblåsning i Kihlgrens Glashytta

Bor det en liten konstnär i dig? Prova på konsten att blåsa glas under upplevelsen glasblåsning i Kihlgrens Glashytta i Stockholm.

Hägersten

Kultur

Helikopter över Stockholm eller Stockholms skärgård

Upplev huvudstaden från ovan i en spännande och adrenalinfylld upplevelse där du flyger helikopter över Stockholm eller Stockholms skärgård.

Stockholm

Natur

Kvällskajak i city med Stockholm Adventures

Upplev huvudstaden i det magiska kvällsljuset genom den äventyrliga upplevelsen kvällskajak i Stockholms city med Stockholm Adventures.

Stockholm

Kultur

Lös ett mysterium med Zonventure

Ta på dig detektiv-hatten och dra med kompisgänget på en spännande och rolig upplevelse – lös ett mysterium med Zonventure i Stockholm.

Stockholm
 

Personlig present till pojkvän

För att göra presenten till honom ännu mer personlig, kan du börja med att fundera på vilka hans intressen är. Kan du komma på något han pratat om att han gärna skulle vilja prova, eller lära sig mer om?

Kanske passar det utmärkt att ge bort en kurs eller provning? Det kan också vara startskottet på ett nytt intresse eller en ny hobby för honom, eller kanske första steget mot att förverkliga den där drömmen du vet att han har.

Om han gärna skulle vilja lära sig mer om whiskyvärlden, olika sorter, smaker och ursprung – varför inte ge honom en whiskyprovning? Så kan han hitta nya favoriter att fylla barskåpet med därhemma.

Smak

Beer & food pairing på Nya Carnegiebryggeriet

Upplev spännande smakkombinationer med en beer & food pairing i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet.

Stockholm

Smak

Bryggkurs för nybörjare på Nya Carnegiebryggeriet

Kom med på en heldag i ölets tecken där du lär dig brygga din egen öl under en bryggkurs för nybörjare i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet

Stockholm

Smak

Ölbricka för två hos Fjäderholmarnas Bryggeri

Ta med en kär vän på en härlig smakresa i Stockholms skärgård – upplevelsen ölbricka för två hos Fjäderholmarnas bryggeri i Stockholm.

Stockholm

Smak

Ölprovning hos Fjäderholmarnas Bryggeri

Ta båten till Stockholms närmaste skärgårdsö för en smakupplevelse som sent ska glömmas – ölprovning hos Fjäderholmarnas Bryggeri.

Stockholm

Smak

Ölprovning och bryggerivisning på Nya Carnegiebryggeriet

Följ med på en smakresa i ölets underbara värld med en ölprovning i Stockholm på Nya Carnegiebryggeriet.

Stockholm

Smak

Ost- och ölprovning hos Ostmakeriet & Waxholms Bryggeri

Kom ut på en smakfylld resa med den härliga kombinationen av ost- och ölprovning hos Ostmakeriet & Waxholms Bryggeri i Stockholms skärgård.

Vaxholm

Smak

Ost- och ölprovning hos Ostmakeriet & Waxholms Bryggeri

Kom ut på en smakfylld resa med den härliga kombinationen av ost- och ölprovning hos Ostmakeriet & Waxholms Bryggeri i Stockholms skärgård.

Vaxholm

Smak

Romprovning hos Cane Rum Society

Upplev en spännande smakresa i romens värld under en romprovning i Stockholm hos Cane Rum Society, där unik och ovanlig rom kan provsmakas.

Solna
 

Har han istället uttryckt att han gärna skulle spendera mer tid utomhus, i naturen? Då kan en överlevnadskurs passa perfekt. Där får han nämligen introduktion till hur man gör upp en eld på bästa sätt, hur man hanterar olika verktyg, och hur man bygger ett vindskydd – och mycket mer.

 

Är han snarare en fartgalning är en friluftstyp? Då kan upplevelsen Folkrace på Sundsta Säteri, strax utanför Stockholm, vara presenten med stort P för honom. Kanske är det till och med en gammal pojkdröm som nu äntligen kan besannas?

Adrenalin

Folkrace hos Sundsta Motorsport

Sätt plattan i mattan och kör så det ryker – prova på folkrace hos Sundsta Motorsport utanför Stockholm. En garanterat fartfylld upplevelse!

Norrtälje

Kultur

Helikopter över Stockholm eller Stockholms skärgård

Upplev huvudstaden från ovan i en spännande och adrenalinfylld upplevelse där du flyger helikopter över Stockholm eller Stockholms skärgård.

Stockholm

Adrenalin

Hinderbana på Extremfabriken

Utmana dig själv, eller ta med kompisgänget på en rolig kraftansträngning med upplevelsen hinderbana på Extremfabriken i Stockholm.

Järfälla

Adrenalin

Kör Audi R8 hos Nordic Supercars

Förverkliga dina sportbilsdrömmar – tryck gasen i bott och känn av hästkrafterna i superbilen Audi R8 hos Nordic Supercars.

Haninge, Helsingborg, Jönköping, Malmö, Tollered, Vårgårda, Västerås

Adrenalin

Kör Nissan Godzilla GT-R hos Nordic Supercars

Upplev den unika känslan av att flyga fram i en av världens mest omtalade sportbilar – kör Nissan Godzilla GT-R hos Nordic Supercars.

Haninge, Helsingborg, Jönköping, Malmö, Tollered, Vårgårda, Västerås

Adrenalin

Kör världens snabbaste muskelbil hos Nordic Supercars

Sätt plattan i mattan och accelerera från 0-100 km/h på bara 2,7 sek när du kör världens snabbaste muskelbil hos Nordic Supercars.

Haninge, Helsingborg, Jönköping, Malmö, Tollered, Vårgårda, Västerås

Natur, Adrenalin

Mountainbike i Stockholms natur med True Nature Sweden

Upptäck den storslagna naturen runt Stockholm medan du för egen kraft flyger fram på mountainbike bland tallar, klippor och sjöar.

Johanneshov

Adrenalin

Offroadtur på CAKE med SkojpHoj

Kom med på en oförglömlig offroadtur på CAKE med SkojpHoj, där du får bemästra skogsstigar och endurospår på eldriven motorcykel.

Märsta
 

Liten present till pojkvän

Vill du överraska honom i vardagen? Sätt lite guldkant på er tillvaro genom att ge bort en liten present till pojkvännen. För det behöver faktiskt inte vara något stort – det är ju tanken, och upplevelsen tillsammans, som räknas.

Varför inte passa på att få lite extra tid tillsammans, samtidigt som ni äter riktigt god sushi på den populära japanska restaurangen Kasai? Du hittar den både i Stockholm och Malmö, och deras sushi rolls får inte missas!

Övernattningar, Spa & Wellness

Gourmetmiddag, spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Gourmetmiddag, spa och övernattning på Grand Hôtel Stockholm

Stockholm

Smak

ICEBAR & middag på LYKKE

Den här kontrastfulla upplevelsen bjuder på smaker i både kallt och varmt. Perfekt för dig som vill sätta lite extra guldkant på tillvaron.

Stockholm, Stockholm

Smak

Italiensk matlagningskurs med Eataly

Kan du inte få nog av mat från det italienska köket? Gå en lärorik italiensk matlagningskurs med Eataly i Stockholm, och vässa kunskaperna!

Stockholm

Smak

Köttskola hos AG Kötthandel

Är du en passionerad hemmakock? Vässa dina kunskaper om kött med en kurs på ämnet – gå på köttskola hos AG Kötthandel i Stockholm.

Stockholm

Smak

Lär dig göra färsk pasta hos Eataly

Nyfiken på att lära dig mer om det utsökta italienska köket? Gå en matlagningskurs där du lär dig göra färsk pasta hos Eataly i Stockholm.

Stockholm

Smak

Lär dig laga italiensk pizza hos Eataly

Lär dig laga italiensk pizza med en matlagningskurs hos Eataly Stockholm. Här lär du dig hur du på bästa sätt kan laga pizza från grunden.

Stockholm

Smak

Omakase för 2 hos Kasai

Ta med någon du håller kär på en spännande smakupplevelse på en japansk fusion-restaurang – Omakase för 2 hos Kasai i Stockholm.

Stockholm

Smak

Soca Brunch på Cane Rum Society

Ta med vännerna och fira in helgen, eller varför inte en vardagsförmiddag, ordentligt med en Soca Brunch i Stockholm på Cane Rum Society.

Solna
 

Vill du istället överraska honom med en lekfull upplevelse? Ta med honom till Stockholm VR Center där ni bokstavligen (nåja, nästan i alla fall) kan kliva in i en annan värld. Det är bara att ta på VR-glasögonen, kliva in i en virtuell verklighet, och utmana varandra i spännande spel och prövningar!

 

Kanske är det istället en smakrik ölprovning på mikrobryggeri ni ska uppleva tillsammans? Just det kan man få på Fjäderholmarnas bryggeri i Stockholm. Här provsmakas 5 av mikrobryggeriets egna öler, och dessutom blir det en härlig skärgårdsupplevelse också, eftersom Fjäderholmarna är Stockholms närmaste skärgårdsö – bara en 25 minuters båtresa bort.

 
 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få 10% på din första upplevelse

Få inspiration till upplevelser direkt i inkorgen ca två gånger om månaden

Tack för din registrering. Vänligen kolla din inkorg.