Att ge ett presentkort på upplevelser är alltid uppskattat. Ge bort ett presentkort på upplevelser i Göteborg till någon som fyller år eller ska firas av andra anledningar. Det finns många fördelar med att ge bort ett presentkort på upplevelser: du  väljer beloppet och sen väljer mottagaren själv upplevelse. Och allt hanteras enkelt och smidigt på vår plattform. 

Ge ett presentkort som låter mottagaren upptäcka nya sidor av Göteborg, eller av sig själv. Ett presentkort som ger möjlighet att uppleva mer tillsammans. Kanske genom nya smaker, kreativa upplevelser, adrenalinkickar eller en naturupplevelse?

 

Ge ett presentkort till Göteborg

Presentkort på restauranger och smakupplevelser i Göteborg

Smakupplevelser är ett säkert kort när det gäller upplevelsepresenter. I den här kategorin finns verkligen något som passar alla. Öl- eller kanske en ginprovning? Kaffeprovning eller en pralinkurs, en brunch eller varför inte en middagskryssning i skärgården. Fördelen med ett presentkort på upplevelser i Göteborg är att mottagaren kan välja själv, efter egen smak och tycke. 

 

Presentkort på spa & wellness i Göteborg

Presentkort på spaupplevelser i Göteborg går alltid hem! Hos Truestory finns allt från härliga spavistelser med övernattning, spa och middag till avkopplande dagspa. Med ett presentkort kan mottagaren själv välja spaupplevelse, i Göteborg eller  på andra platser i landet.

 

Presentkort på hotell & övernattning i Göteborg

Hos Truestory hittar du ett stort urval av noga utvalda övernattningar och hotellupplevelser. Med ett presentkort kan mottagaren välja mellan allt från glamping i de värmländska skogarna till hotelllyx i Göteborg eller kanske ett spahotell vid havet. Att ge ett presentkort på en övernattning är ett lite dyrare alternativ som passar perfekt till bröllopspresenten, till alla hjärtans dag eller när det är något annat speciellt som ska firas.

 

Presentkort på kreativa upplevelser i Göteborg

Ge ett presentkort på kreativa upplevelser passar till någon som gillar att prova nya saker och tycker om att vara kreativ och lite konstnärlig. Det är en möjlighet för mottagaren att testa något som man kanske inte hade kommit iväg på annars. Populära tips är till exempel glasblåsning och silversmide. 

 

Presentkort på utomhusupplevelser i och nära Göteborg

Ska du ge en present till någon som älskar utomhusupplevelser, natur, adrenalin och friluftsliv? Då passar ett presentkort på upplevelser i Göteborg perfekt. Här finns allt från riktiga adrenalinkickar som tandemflyg och höghöjdsbanor till SUP och paddling i skärgården. 

Svårt att välja rätt upplevelse? Välj ett presentkort.

 

Varför ge ett presentkort?

Här är 4 goda skäl till varför du ska ge ett presentkort på upplevelser i Göteborg i present. Det finns massor med fördelar. 

  1. Allt du behöver bestämma är att du vill ge en upplevelse, men du behöver inte fundera på vilken. Det kan mottagaren själv välja. Det enda du behöver ta ställning till är beloppet. 
  2. Ett presentkort hos Truestoy ger mottagaren tillgång till en värld av upplevelser! Vi har handplockade upplevelser i alla kategorier, så det finns garanterat något för alla. 
  3. Det är enkelt, tryggt och smidigt att köpa ett presentkort online på vår plattform. Både för dig och för mottagaren när det är dags att välja och boka upplevelse.
  4. Du har flera olika valmöjligheter när det gäller inslagning och leverans. Det kan du läsa mer om i nästa stycke.
 

Hur funkar ett Truestory presentkort?

Det är hur enkelt som helst! Du väljer ett passande belopp och kan sen skicka presentkortet till mottagaren på flera olika sätt:

  1. Som ett tryckt presentkort i vår snygga presentask
  2. Som ett tryckt presentkort i kuvert 
  3. Skriv ut det själv och slå in det som du vill
  4. Som en kod i ett mejl eller sms

Sen är det bara för mottagaren att gå in på Truestory.se, välja en upplevelse och skriva in sin presentkortskod i samband med betalning. Skulle upplevelsen kosta mer än beloppet som finns på presentkortet kan man bara betala restsen med kort. 

Det är tryggt, enkelt och smidigt!

 

När passar det att ge ett presentkort?

Ett presentkort på upplevelser passar egentligen lika bra till alla tillfällen och mottagare, vare sig det är till konfirmanden, studenten, födelsedagen eller till bröllopspresent. Det är också en populär och uppskattad present till mors och fars dag och varför inte ge en något som ni kan uppleva tillsammans? Ett presentkort på en upplevelse i Göteborg är en minnesvärd present som ger massor av glädje.

 

Mer upplevelseinspiration

Weekend i Göteborg

Lästid: 8 min.

9 ställen att fika i Göteborg

Lästid: 6 min.

Upplevelser i Göteborg

Lästid: 9 min.