Presenttips till henne! Till väninnan, mamma eller syrran. Oavsett vem det gäller, och vilket tillfälle det är som ska firas, så vet vi hur klurigt det kan vara att hitta något både personligt och spännande att ge bort i present till henne.

Det är där en upplevelsepresent kommer in i bilden, en minnesvärd personlig present som kan upplevas tillsammans med andra. Hitta inspiration och tips i vår lista med upplevelsepresenter till henne. 

Det första du kan fundera över är såklart hennes intressen. Hoppa direkt till någon av kategorierna här nedanför, eller scrolla igenom hela artikeln för maxad inspiration.

 

Presenter till henne för varje budget

 

Populära presenter till henne

 

Present till henne som är finsmakare

Presenten till henne som gillar att testa nya smaker, äta ute eller experimentera i köket är så klart en smakupplevelse. Ge henne en upplevelse i present som du också ska med på, så blir hon extra glad.

Bjud henne på middag eller brunch, njut av afternoon tea, gå en cocktialkurs eller var med på en Champagneprovning på en båt som glider fram under Stockholms broar.

En spännande dryckesprovning

 

Ge henne en restaurangupplevelse i present

 

Till henne som gillar att laga mat

 

Present till henne som gillar spa & hotell

Gillar hon att koppla av på spa och boka in små minisemestrar och weekendresor för att få lyxa till det på hotell? Då ska du kolla in vårt urval av spa- och hotellupplevelser. Nedan hittar du handplockade upplevelser till henne. 

Du kan välja mellan allt från avkopplande dagspa eller ett mer livligt och festligt besök på pool club med musik och drinkar, spahotell, ansiktsbehandling eller en gourmetvistelse på ett slott. 

Ge henne en spaupplevelse i present

 

Lyxa till det med en slotts- eller herrgårdsvistelse

 

Checka in på spahotell

 

Present till henne som gillar att vara kreativ

Är hon den kreativa, konstnärliga typen som älskar att skapa med händerna eller pratar hon ofta om att hon gärna skulle vilja bli det? Det finns massor av spännande, inspirerande och utvecklande kreativa upplevelser att välja mellan.

Från kurser i silversmide där man får designa och skapa ett eget smycke till blomsterbindning, drejning och akvarell. Ge henne en present som lockar fram hennes kreativa talanger. 

 

 

 

Till henne som är naturmänniska

Trivs hon bäst i naturen? Söker hon lugnet och avkopplingen eller gillar hon att vara aktiv och testa nya saker? En naturupplevelse kan vara så många olika saker och det finns många alternativ att välja mellan.

Aktiva upplevelser som kajakpaddling, mountainbike och lerduveskytte eller mer rofyllda upplevelser som glamping och vandring. Oavsett vilket du tror att hon föredrar finns det en perfekt naturupplevelse att ge i present till henne

Aktiviteter på vatten

Ge henne glamping i present

Läs också Present till honom

 

Present till henne som har allt

Är hon en av de där personerna  som känns nästan omöjliga att hitta en present till för att hon verkar ha allt? Då är ett presentkort på upplevelser en perfekt present.  

Med ett Truestory presentkort ger du henne en värld av möjligheter där hon själv kan välja bland alla våra handplockade upplevelser och hitta den som är precis rätt för henne.

 

Presenter till henne för alla plånböcker

Presenter till henne under 300 kr

Presenter till henne under 600 kr

Presenter till henne under 800 kr

Presenter till henne under 1000 kr

 

Mer presentinspiration till henne

Present till flickvän

Lästid: 6 min.

Present till mamma

Lästid: 7 min.

Herrgård- eller Slottsweekend

Lästid: 9 min.