Vill du komma bort från storstadsstressen? Då kan ett dagspa i Stockholm vara något för dig! Att spendera dagen på ett spa ger en liten paus i vardagen och rum till att ta några djupa andetag. 

Här kan du istället för att bli uppslukad av massa måsten,  fokusera på avslappning, reflektion och förnyelse. Fly från storstadspulsen en stund och ta med någon du tycker mycket om, eller unna dig själv lite egentid på en av Stockholms alla dagspa för att komma ner i varv. 

Att gå på spa i Stockholm behöver inte kosta skjortan och det finns många prisvärda sköna ställen att välja mellan. Vi har därför plockat fram olika dagspa i Stockholm som kan fås under 500 kr, 1.000 kr och 1.500 kr.

 
 

Dagspa i Stockholm under 500 kr

Selma City Spa

Mitt i Stockholm City finns Selma City Spa som egentligen är en Pool Club med en hint av spa. Här är det den pulserande miljön och den populära poolen på taket är det som står i centrum. Från 395 kr kan du också hänga i poolen med den magiska utsikten över Stockholm. Även fast Selma City spa inte är ett klassiskt spa, så finns det möjlighet att boka en klassisk behandling om en massage från deras spa meny.

 

The Nest

På översta våning på Downtown Camper by Scandic hittar du The Nest som är ett dagspa med hållbarhet i fokus. Från 395 kr får du tillgång till hela spaavdelningen med utomhuspool, duschar och ett relaxrum. Så skaka av dig storstadsstressen och varva ner i en atmosfär som har nära till skratt. Önskar du det lilla extra kan du boka in dig på en av DIY-behandlingarna som erbjuds.

 

Centralbadet

Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du anrika Centralbadet som har varit en plats för återhämtning sedan 1904. Från 410 kr kan du gå på dagspa på Centralbadet och simma några längder i simbassängen eller slappna av i det nordiska bastulandskapet. Eller lyft några vikter på gymmet om du vill passa på att utmana dig själv. För på Centralbadet går  går mental avkoppling och fysisk aktivitet hand i hand.

 

Dagspa i Stockholm under 1.000 kr

Besök Stockholms första beach club, Ellery Beach House

Vana Spa i Snäckviken

Ta hand om både kropp och själ med en spadag på hotell Ad Astra by Elites splitter nya spa, endast 28 minuter söder om Stockholm. Vana Spa i Snäckviken är en elegant oas med medelhavsvibbar där du kan lämna vardagen långt bakom dig för en stund av ren avkoppling.

På det 1000 kvm stora spaet kan du njuta av allt från tre uppvärmda pooler och ång- och torrbastu till hamam, kallkälla och inspirerande relaxområden. Två av poolerna ligger i spaets vackra utomhusdel där du även kan njuta av solens strålar och utsikten över Snäckvikens mynning.

 

 

Smådalarö Gård

Smådalarö Gård är Sveriges största spahotell i Stockholm skärgård. Här behöver du inte vara en övernattande gäst för att njuta av deras vackra spa. Boka dagspa från 600 kr och koppla av i den ljusa loungen, ta ett dopp i poolerna eller värm stela muskler i bastun. Vill du unna dig det lilla extra kan du boka in dig på en spabehandling när du ändå är där.

 

 

Ellery Beach House

Ellery Beach House är ett glamoröst dagspa utanför Stockholm, som ligger på Lidingö för att vara helt precis.  Ellery Beach House erbjuder dagspass på deras Coco Beach Club från 895 kr, som är Stockholms första beach club. Glid runt i den sjukt mjuka morgonrocken, plaska runt i poolerna, svettas i bastun och njut av en läcker lunch.

 
 
 

Dagspa i Stockholm under 1.500 kr

Kom i ditt rätta element hos Elements Spa
 

Elements Spa

Elements Spa är en modern tillflyktsort mitt i hippa Södermalm. Kom tillbaka till ditt rätta element och unna dig ett besök på Elements Spa. Glöm vardagen från 1.045 kr inklusive bad, bastu och massage. Kliv i tofflorna och njut av den härliga spaavdelning med utsikt över trädtopparna. Som pricken över i:et kan du se fram emot en 50 minuter lång massage. Checka ut med en tillfreds känsla och redo att ta sig an världen igen.

 
 

Yasuragi

Yasuragi är ett välkänt japanskt spa och dagspa nära Stockholm. Kom ner i varv från 1.095 kr med en heldag som inkluderar lunch, frukt och bad. Njut av de varma källorna, ångsaltbastun, torrbastu, eller ta en powernap i sovbastun. På Yasuragis dagspa är du också välkommen till att vara med på dagens aktiviteter som yoga och meditation. Hos Yasuragi bjuds du in till djup avslappning.

 

Sturebadet

Smit iväg till historiska Sturebadet som ligger i hjärtat av Stockholm från 1.195 kr.  Checka in och dra på dig morgonrocken för att sedan njuta av den 29-graders varma bassäng, bastun, vilsamt aromarum och gym. Det ingår även ett måltid som alltid är närproducerat och ekologiskt samt ett glas champagne i din spadag.

 
 

Ge bort en upplevelse via Truestory

Gör någons dag och ge bort en upplevelse i en fin presentask och en personlig hälsning. Du bestämmer om presenten ska skickas till dig eller direkt till mottagaren. Du kan självklart också få upplevelsen på PDF så att du själv kan skriva ut den. 

När du bokar en upplevelse med oss erbjuder vi: 

  • 2 år giltighetstid 
  • 2 års bytesrätt 
  • Gratis leverans & enkel bokning 

Har du andra frågor eller behöver hjälp så kan du kontakta vår kundservice.

 

Mer inspirerande läsning…