Ett minnesvärt tennbröllop

Det var för 10 år sedan ni stod vid altaret och sa ja till varandra och firade livets fest med vänner och familj, skratt och gråt, tårta och bröllopspresenter.

Sedan dess har mycket troligtvis hänt. Det kanske har kommit barn in i bilden, ett hus att ta hand om och jobb att passa. 

På trots att ni gick in med bästa intentioner för 10 år sedan, så kan det vara svårt att planera in tid för varandra. Därför kan en 10 årig bröllopsdag present vara att ni spenderar kvalitetstid tillsammans!

Det betyder egentligen att ni kan göra vad som helst, så länge ni spenderar tid tillsammans med fokus på närvaro. Men ibland kan det vara enklare att vara 100 % närvarande med varandra om man kommer ut och gör något nytt ihop. 

Då kan en upplevelse vara en passande aktivitet där ni kan göra något ni tycker om, skapa nya minnen och förnya er kärlek.

 

5 tips på 10 årig bröllopsdag till er

10-års bröllopsdag kallas också för tennbröllop och är ett jubileumsår. Tennbröllop är något man har firat i kyrkan sedan 1700-talet och då uppmärksammades paret med dikter och sånger. Enligt traditionen skulle mannen ge kvinnan en gåva i samma material som bröllopsdagen. 

Men idag är det upp till var och en hur man vill fira att man har varit gifta i 10 år. Det betyder att du behöver inte ge något i tenn, utan kan ju faktiskt ge något roligare istället.

Men hur ska man då  fira 10 årig bröllopsdag? Scrolla vidare och låt dig inspireras till…

Romantisk spavistelse på Falkenberg Strandbad

En gemensam hotellupplevelse utöver det vanliga är den perfekta sättet att fira en 10-årig bröllopsdag. Falkenberg Strandbad är ett av Sveriges bästa spahotell beläget mitt på vackra Skrea strand.

Njut och koppla av på hotellets fantastiska spa, The Retreat Club. En grönskande oas där ni kan hänga i relaxbäddar och bara njuta av den härliga miljön, sjunka ner i uppvärmda pooler och bada bastu med havsutsikt.

Middagen serveras på restaurang Famille, tre välkomponerade rätter med inspiration från Frankrike och efter en god natts sömn i ert fina rum väntar en god frukost.

 

Champagneprovning under Stockholms broar

Vad passar väl bättre än att fira en 10-årig bröllopsdag med Champagne?

Upplev en unik Champagneprovning ombord på båten M/Y Champagne där ni får provsmaka Champagne med en sommelier medan båten sakta glider fram genom Karlbergskanalen och under Stockholms broar.

Det blir en sittande provning med fyra sorters Champagne och ostar som hålls av en sommelier från Restaurang W by Wijnjas med stor erfarenhet av vin- och Champagneprovningar. 

 

Spa och övernattning på Hotel Skansen i Båstad

Har ni en hektisk vardag kan det vara skönt att fira att ni har varit gifta i 10 år på en spahotell. Då kan ni komma iväg från dagliga rutiner och istället fokusera på varandra. 

Hotel Skansen är ett folkkärt hotell med en en infinitypool, här kan ni antingen blicka in i varandras ögon och ut över horisonten… 

 

En tur i luftballong

Det är något magiskt med att sväva fram i en luftballong tillsammans. Högt över marken och livet där nere. Så varför inte fira er tioåriga bröllopsdag i skyarna?

En ballongflygning är utan tvekan ett minne för livet och därför något man bör dela med den som står en närmast.

Dessutom avslutas upplevelsen på absolut bästa sätt – genom att skåla i champagne. 

 

Afternoon tea på Chaikana

Är ni varken till middag, övernattning eller spänning?

Så är kan en Afternoon Tea på Chaikana, vara ett lugnare alternativ att fira ert tennbröllop. Här får ni dela på en kanna te med sött och salt tilltugg. 

Det är en upplevelse som sätter harmoniska ramar för att umgås tillsammans – och behövs det egentlig mer?

 

Ge bort en upplevelse i tennbröllop present till din partner

Självklart kan man planera in en date night hemma också! Ni kan till exempel äta en god middag med tända ljus på bordet och dela en flaska vin tillsammans.

Då kan det vara passande att istället skämma bort din älskade med en present som du kan ge på 10 års bröllopsdagen.

 

10 årig bröllopsdag present till kvinna

Uppmärksamma din fru på 10 års bröllopsdagen med en personlig present. Vårt tips är att skämma bort henne med en spaupplevelse. Speciellt om din fru alltid prioriterar alla andra än sig själv först.

 

10 årig bröllopsdag present till man

Överraska din man med en oväntad present. Vårt tips är att ge en rolig upplevelse, kanske där han får komma ut och lära sig eller smaka på något nytt. Speciellt om din man är matfantast! 

Psst… Vet du inte vilken upplevelse du vill ge bort så kan du ge bort ett Truestory presentkort istället. Då kan din fru eller man själv få bestämma vad hon/han vill uppleva.

 

Smakupplevelse i 10-årig bröllopsdagspresent

 

Fira 10-årig bröllopsdag på hotell

 

Varför Truestory?

Gratis leverans i fin presentask

Du kan få upplevelsen skickad till dig, eller till mottagaren i en fin presentask. Du kan också välja att skriva ut den själv om du är ute i sista sekund. Dessutom kan du lägga till en personlig hälsning tillsammans med upplevelsen.

Bytesrätt och giltighetstid i 2 år

Om upplevelsen inte passar, kan mottagaren byta den mot en annan upplevelse under hela giltighetstiden. Upplevelsen är giltigt i 2 år från och med att den är köpt.

Enkel bokning

Det ska vara enkelt när man får en upplevelse. Därför finns all information på biljetten för att enkelt kunna boka upplevelsen.

 

Fortsätt bli inspirerad

Bröllopsdagspresent

Lästid: 7 min.

Silverbröllop present

Lästid: 5 min.

Bröllopspresent

Lästid: 9 min.