Matlagningskurser - Grupper

Sushikurs hos Koizen

(4)
Göteborg, Västra Götaland, Sverige

Upplevelsen utförs av Koizen

  • 3 timmar (ungefär)
  • Språk: Svenska
  • Boka nu eller köp som present

Vill du ha ett privat event?

Vad är inkluderat

  • 3 timmars sushikurs tillsammans på Koizen
  • Genomgång av grunderna i sushi och dess historia
  • Lär dig laga nigiri sushi - tekniker, smaker och filosofi
  • Gemensam middag där ni avnjuter sushin ni tillagat
  • Möjlighet att välja till sakeprovning

Möjliga varianter

Sushikurs

1 595 kr / person

Sushikurs inkl. sakeprovning

1 945 kr / person

Vad kommer hända

Bli en mästare på sushi med en sushikurs hos familjeägda Koizen i Göteborg. Koizen drivs av Alven Chu som är utbildad på restauranger i USA och Japan och hans pappa John. Koizen omnämns i både Michelins restaurangguide och White Guide. På kursen får du lära dig att göra sushi och höra den spännande historien bakom den japanska paradrätten. Tillsammans tillagar ni nigiri sushi och får insikter i tekniker, smaker och filosofin bakom rätten. Kursen avslutas med en gemensam middag där ni avnjuter sushin ni har lagat. Det går även att välja till en sakeprovning.

Kommande datum

Tekniskt fel

Vårt bokningssystem ligger nere för tillfället.

Vi jobbar på att få igång det igen. Vänligen prova igen lite senare.

Skriv upp dig på väntelistan

Få meddelande när nya datum finns tillgängliga
När du skriver upp dig på väntelistan accepterar du att vi får kontakta dig när det finns nya datum eller annan relevant information om upplevelsen. Du kan läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.
Kolla vänligen att du skrivit in e-posten korrekt

Tillfälligt inaktuella

Du kan givetvis fortfarande köpa upplevelsen som present. Nya datum kommer att läggas till mycket snart.

Möt värden, Koizen

Verifierad och godkänd värd
4 omdömen

Alven Chu är uppvuxen i restaurangbranschen, tränad på välrenommerade restauranger i Los Angeles, New York och Japan och driver nu de egna restaurangerna Koizen och Kuruya. Det var hans pappa John som väckte hans intresse för sushi och nu arbetar de sida vid sida på Koizen som fått ett omnämnande i Guide Michelins restaurangguide till Göteborg. På Koizen serveras en omakase-meny, vilket enligt japansk tradition innebär att man överlåter till kocken att bestämma vad som är bäst utifrån dagens färska råvaror. Gästerna sitter i baren och ser på när maten tillagas, en föreställning där baren är scenen och gästerna publiken.

Plats

 

 
  •  
  •  
  •  
  •  

Truestory upplevelser

Vi handplockar de bästa upplevelserna
Fler än 500.000 personer har redan provat våra upplevelser
Vi samarbetar enbart med de bästa och mest pålitliga upplevelsevärdarna

Praktisk information

Deltagarkrav

Ytterligare köp från värden

Övrig information

5 (4 omdömen)