Provningar - Kultur

Sip & Cruise Vinkryssning med italienska vinlegender

Stockholm, Stockholm, Sverige

Upplevelsen utförs av Sip & Cruise

 • 1 timme 15 minuter (ungefär)
 • Språk: Svenska
 • Boka nu eller köp som present

Vad är inkluderat

 • Cirka 1 timmes vinprovning ombord på ett fartyg
 • Provsmakning av fyra olika sorters vin
 • Provsmakningen leds av en sommelier från Provrummet på Scheelegatan
 • Lär dig mer om italienska viner
 • Turen går via Nybroviken förbi Skeppsholmen, Kastellholmen och vidare mot Strömkajen samt Slottet. Längs med skeppsbron förbi Slussen och in i Hammarbykanalen för att avslutas med Djurgården, Gröna Lund och Vasamuseet, alternativt från Stadshuset genom Karlbergskanalen och under Stockholms broar.

Vad kommer hända

Längtar du också till Italien och italienska smaker? Följ då med på den här italienska vinprovningen ombord på ett fartyg som glider fram på Stockholms vackra vattenleder. Italien är ett fantastiskt vinland där det produceras vin från norr till söder och i de 20 vinregionerna finns över 500 druvsorter. Provningen leds av en kunnig sommelier från Provrummet på Scheelegatan och du får prova 4 olika italienska viner. Din sommelier berättar om italienska viner och om hur nytänkande vinmakare förändrade spelreglerna för hur man får göra vin i Italien, men även om hur de klassiska vinerna i dag kanske är trendigare än någonsin. Den vackra båtturen ger en extra dimension till upplevelsen.

Kommande datum

Tekniskt fel

Vårt bokningssystem ligger nere för tillfället.

Vi jobbar på att få igång det igen. Vänligen prova igen lite senare.

Skriv upp dig på väntelistan

Få meddelande när nya datum finns tillgängliga
När du skriver upp dig på väntelistan accepterar du att vi får kontakta dig när det finns nya datum eller annan relevant information om upplevelsen. Du kan läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.
Kolla vänligen att du skrivit in e-posten korrekt

Tillfälligt inaktuella

Du kan givetvis fortfarande köpa upplevelsen som present. Nya datum kommer att läggas till mycket snart.

Möt värden, Sip & Cruise

Verifierad och godkänd värd

Sip & Cruise erbjuder exklusiva upplevelser på sjön. Ägarna har lång erfarenhet inom både skärgårdstrafiken och restaurangbranschen som gör att de kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga. Gästerna erbjuds en unik upplevelse som kombinerar de vackra vyerna över Stockholm från vattnet med utsökta smakupplevelser. Sip & Cruise har tre fartyg: M/Y Champagne som är en klassisk och vacker slup från förra sekelskiftet med överbyggnad och inredning i mahogny, M/S Bellman är en välbevarad klassisk CG Pettersson båt från 1938 med inredning i mahogny och M/S Qrooz är en modern loungebåt med panoramautsikt.

 

 
 •  
 •  
 •  
 •  

Plats

Truestory upplevelser

Vi handplockar de bästa upplevelserna
Fler än 500.000 personer har redan provat våra upplevelser
Vi samarbetar enbart med de bästa och mest pålitliga upplevelsevärdarna

Praktisk information

Deltagarkrav