Att köpa en upplevelse ska vara en trygg och säker process, även under en pandemi. På Truestory följer vi noga med i utvecklingen av COVID-19. Vi är i nära kontakt med våra samarbetspartners för att säkerställa att evenemang och upplevelser kan utföras på ett ansvarsfullt sätt.

Riktlinjer för evenemang

Vi uppmanar våra gäster att stanna hemma om de har symptom, eller har varit i kontakt med någon som har COVID-19.

Alla upplevelsevärdar hos Truestory följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och ser till att begränsa antalet deltagare på upplevelsen när det behövs, samt att avstånd kan hållas till varandra under upplevelsen.

Vi förhåller- och anpassar oss alltid till gällande lokala riktlinjer.

Vid köp av upplevelse som present

Att kunna ge bort en upplevelse i present är kanske viktigare än någonsin nu. Alla våra upplevelsepresenter har 2 års giltighetstid, så det finns gott om tid att komma iväg på upplevelsen.

Vid bokning av upplevelse

Vi för en kontinuerlig dialog med våra samarbetspartners för att säkerställa att de följer de regler, restriktioner och rekommendationer som tagits fram i samband med utförandet av evenemang och upplevelser under pandemin.

Om en upplevelse avbokas på grund av COVID-19 får du besked så fort som möjligt, och vi hjälper dig såklart med att boka ett nytt datum.

Om du själv skulle bli smittad, eller komma i kontakt med någon som är smittad strax innan din upplevelse ska utföras rekommenderar vi att du kontaktar oss, så kan vi tillsammans hitta en lösning.