Spa, trerätters och övernattning på Jacy'z

Lägg vardagen åt sidan och njut av en vistelse på det lyxiga spahotellet Jacy’z i Göteborg. Spara 20% på en vistelse för 2 personer nu.

Ingår i upplevelsen:

  • Övernattning för två personer
  • Trerätters middag på Archie’s Restaurant
  • Pool access till Pachanga Pool Club mellan 15:00-19:00
  • Tillgång till gym
  • Lyxig frukostbuffé

Pris från 2.632 kr per person.

2 dagar
2 timmar
2 min
2 sek.
 
 

Ölprovning på Beerbliotek

Gillar du öl och vill lära dig mer om olika sorter och smaker? Ta då med en vän på lättsam och trevlig ölprovning hos Beerbliotek i Göteborg. Upplevelsen inleds med en guidad rundvisning i bryggeriet där all öl produceras och ni får höra om hur tillverkningen går till. Sedan blir det provning av fem olika hantverksöl, alla med en egen speciell historia som provningsledaren delar med glimten i ögat. Det finns självfallet möjlighet att ställa frågor om allt du vill veta om både öl och Beerbliotek under kvällen och om du vill ha något att äta till går det att beställa plockmat när du bokar upplevelsen.

Pris från 316 kr per person.

2 dagar
2 timmar
2 min
2 sek.

Fars dag 2023

Just nu får du 15% rabatt på utvalda upplevelser som passar perfekt till pappan i ditt liv.

Den 12. november är det dags att fira alla pappor lite extra på fars dag! Det känns kanske knepigt att hitta en bra present till din pappa, kanske vill han faktiskt inte ha fler prylar?

Då passar en upplevelse perfekt! Det är en unik och minnesvärd present som inte försvinner ner i strumplådan och glöms bort, speciellt om han får hitta på något kul tillsammans med dig!

2 dagar
2 timmar
2 min
2 sek.