Ge vårt digitala presentkort

Ska du ge ett presentkort på upplevelser men är för sent ute för att hinna få hem det med posten i vår fina presentask? Ingen fara. Du kan beställa vårt digitala presentkort i två olika format som du får direkt i din inkorg. Sen kan du själv bestämma om du vill dela presentkortet som en länk eller om du vill skriva ut det på papper hemma.

 

Presentkort som länk

Om du inte har tillgång till en skrivare så kan du ge presentkortet som en länk som du enkelt kan dela med mottagaren via sms, mejl eller kanske rentav i ett handskrivet kort.

Skicka som sms eller mejl

Skicka presentkortet som en länk i ett sms eller ett mejl. Mottagaren behöver bara klicka på länken för att se vilken upplevelse de har fått och hur man gör för att lösa in presentkortet. 

Skriv länken i ett kort eller var du vill

Det går även utmärkt med en lite mer manuell version där du kan skriva in länken till presentkortet i ett fint kort eller på något annat mer kreativt sätt – det är bara fantasin som sätter gränser!

 

 

Vårt presentkort för egen utskrift kan du, precis som namnet antyder, skriva ut själv med en vanlig skrivare. Sedan kan du lägga det i ett snyggt kuvert, slå in det i presentpapper eller hitta på något lite mer otraditionellt. Se tips i videon nedan.