Vill du ha en rabattkod som gäller på din första upplevelse med Truestory?

Vill du också vara först med att höra om våra kampanjer och nyheter, hitta inspiration till din nästa upplevelse eller upplevelsepresent och få en påminnelse om att det snart är mors eller fars dag och tips på hur du kan fira dem!

Strax efter att du har anmält dig skickar vi ett mejl med en rabattkod på 10% rabatt som du kan använda på alla upplevelser på Truestory.se (gäller endast nya abbonenter). 

När du anmäler dig till nyhetsbrevet accepter du vår integritetspolicy och våra användarvillkor.

 

Använd din rabatt på en av våra bestsellers...

 

Så här får du en rabattkod och köper din första upplevelse med 10% rabatt:

 1. Skriv din mejladress i fältet “Anmäl dig till vårt nyhetsbrev…” och klicka på “Anmäl dig”. Dubbelkolla att du har skrivit din mejladress korrekt, eftersom mejlet med rabatten annars inte kan levereras.

 2. Öppna din inkorg och hitta mejlet från Truestory.

 3. Godkänn din registrering till nyhetsbrevet genom att klicka på “Bekräfta prenumeration”.

 4. Gå nu in på Truestory.se och hitta den upplevelse du vill köpa och använda rabatten på. 

 5. När du har hittat en upplevelse och klickar dig vidare i köpprocessen ska du välja om du vill använda rabattkoden på en upplevelsepresent eller på en upplevelse där du bokar ett datum. 

 6. Om du vill använda rabattkoden på en upplevelsepresent ska du först ange hur många personer som ska med på upplevelsen. Sedan har du möjlighet att att göra presentkortet personligt genom att skriva en liten hälsning, och du kan även välja om du vill att det ska levereras i en snygg presentask, som tryckt presentkort eller som PDF så att du själv kan skriva ut det. 

 7. Om du vill ha 10% rabatt på en upplevelse med datumbokning, så ska du ange hur många personer ni är som deltar och välja ett datum. 

 8. Skriv sedan in dina betalnings- och leveransuppgifter och fortsätt till sidan “Sammanfattning och betalning”.

 9. Här väljer du “Använd rabattkod eller ditt Truestory presentkort”, skriver koden i fältet och klickar på “Använd”.

 10. 10% dras nu av från priset och du kan genomföra köpet av upplevelsen.

  Om du har frågor eller behöver hjälp med att välja upplevelse, genomföra ett köp eller använda rabattkoden så kan du antingen hitta svar i vår FAQ eller kontakta vår kundservice här.
 
 

Mer inspiration