Upplevelser i Stockholm


i Guider

Stockholm är en speciell stad för att den är uppbyggt på 14 öar och har 57 broar som knyter alla örarna samman. Det är ingen som kan förneka att Stockholm är en vacker stad, men om man inte känner Stockholm så kan staden verka allt för komplicerad och att den sticker av mot allt för många håll för att man ska orka gå in i en relation. Det man inte få glömma är att upplevelser i Stockholm är lite av ett äventyr, spännande men samtidigt elegant. Ja, det är alltid en eller flera upplevelser staden har att bjuda på.


Vill du se allt som TrueStory har att erbjuda i Stockholm?

Hitta alla upplevelser i Stockholm på TrueStory.se


 

Takvandring i Stockholm

Se Stockholm från 43 meter höjd – Läs mer om takvandring här

Nu har du börjat lära känna Stockholm men är du också sugen på att ta eran relation till nästa nivå? Utforska och se staden med nya ögon med en takvandring, 43 meter upp över marken. Detta är möjligheten att se staden från ett nytt perspektiv och verkligen lära känna staden som få får möjligheten till. Under denna tur så sitter du ordentligt fast så du kommer inte att falla fysiskt pladask, men vi kan inte lova att du inte psykiskt faller pladask och blir förälskad i staden.

Läs mer: Takvandring i Sverige

 

Stadsvandringar med OURWAY Tours

Se roliga guidningar för Södermalm och Gamla stan

Se alla guidade turer med OURWAY här

Stockholm kan verka som den mest glamorösa staden som finns, så hur ska man lära känna staden och få en uppfattning om vad som händer innanför ytan? Det gäller att ha sina kontakter, OURWAY kanske kan hjälpa till att introduktionen med lite olika upplevelser i Stockholm.

Lär känna Stockholms hjärta, litet, intimt men mysigt med en Old Town Walk i Gamla stan. Detta är en fantastisk chans att lära känna historien och bakgrunden till Stockholm. Du kan också lära känna stadskärnan på ett mer klassiskt sätt, nämligen genom att gå på en ölprovning som kan vara bra för att lätta upp stämningen lite om man är nervös.
Det finns ju dom som inte vill ge sig direkt in på hjärtat av Stockholm utan vill ta det lite lugnare och lära känna Stockholms mer avslappnade sida först. Då kan du alltid ta dig en tur till Södermalm, eller ska vi säga Hipster Island? I såna fall borde du ska ta fram din mest kreativa sida för här har du mycket konkurrens.

Läs mer om OURWAYS Upplevelser

 

Muskelbil

Kör själv eller var Co-driver i en muskelbil Kör muskelbil på allmän väg eller på flygfält

Du kanske känner att du har lärt känna och utforskat Stockholm tillräckligt, då är det dags att lägga i en ny växel och verkligen visa musklerna för att behålla intresset. Det är bara trycka gasen i botten och verkligen visa fram vem som äger gatorna när du rullar fram i en Hellcat. Detta kan få relationen att accelerera från 0 – 100 på 3,2 sekunder – bokstavligen.

Kör muskelbil själv eller var en co-driver

 

Provsmakning

Smakprovning på Smakateljén

Provsmaka Tequila, Whisky, Gin, Cocktails, Vin eller Absint

Är det himlen som öppnar sig? Det kanske känns som att det aldrig kommer ta slut när vattnet rullar ner längst fönsterna och väggarna. Det kanske är kanske är en ny sida av Stockholm som visar sig som kanske inte är lika kul? Ibland är det bara bästa att ge lite avstånd och se vad för andra upplevelser Stockholm har att erbjuda. Efter regn kommer alltid solsken sägs det, så vänta ut att regnvädret under den gröna timmen på smakateljén. Lär dig allt om absint, tequila, vin, whisky, gin eller cocktails.

Läs mer om smakprovning på Smakateljén

 

Upplevelser för två i Stockholm

The Winery Hotel i Solna

Det finns alltid upplevelser till dig i Stockholm oavsett om man är två, har barn eller är ute efter gratis upplevelser. Vill du ha upplevelser för två i Stockholm så har vi på TrueStory en upplevelse med en weekend med brunch på det häftiga Winery Hotel i Solna. Här kan du njuta av en vingårdsmiljö där du kan följa druvans väg från fat till flaska.

Läs mer om The Winery Hotel upplevelsen

 

upplevelser i stockholm

RIB safari

Om ni inte vill ha alkohol men ändå en häftig upplevelse så kan ni njuta av en fartfylld upplevelse med en RIB rundtur med Seasafari och se staden från vattnet.

Läs mer om RIB safari

 

Gratis upplevelser i Stockholm för barn

Barnvänliga parker i StockholmBarnvänliga upplevelser i Stockholm

Är du mer sugen på att hitta gratis upplevelser i Stockholm? Det finns oändligt med upplevelser men det kan bero lite på vädret. Söker du en gratis aktivitet som är inomhus så kan du lära känna våran riksdag, speciellt nu när det är val 2018. Riksdagshuset har gratis rundvandringar och du behöver inte ens boka i förväg. Beroende på åldern på barnen så kan det vara en idé att ta dom med. Det är heller aldrig för tidigt att lära dina barn om politik.

Läs mer om riksdagshuset

Om det är bra väder så finns det nog inget bättre än att gå in på närmaste mataffär, plocka ihop den godaste salladen och sätta sig i en av de fina parkerna – mitt i stad! Pröva några av de fina parkerna såsom Vasaparken, Humlegården, Hagaparken eller Tantolunden. Att ta med sig en fotboll, vollyboll eller en slackline gör dessa upplevelser barnvänliga i Stockholm.

Läs mer om Stockholms parker

 

 

Vill du inspireras till häftiga upplevelser?

Registrera dig till TrueStorys nyhetsbrev!

 

 

Jag passar på den svenska hemsidan TrueStory.se. Jag är resenörd som älskar nya upplevelser, länder och kulturer. Upplevelser skapar minnen och historier som håller hela livet.